Az adatbázisunkban jelenleg 1300 darab ingatlan található
Kérdése van?
Vissza az Ingatlaniroda - Otthon nyitóoldalára


belépés
Ön nem maradhat le az álmai otthonáról!

Önnek nem kell minden napját azzal tölteni, hogy az internetet bújja, egyszerűen használja azt az időt hasznosabb dolgokra.

Időt és pénzt spórol meg, ha következetes az ingatlanvásárlás során. Legyen naprakész és gyors! Gondoljon bele, nem lehetséges, hogy éppen most alkudnak arra az ingatlanra, amelyet nemrég nézett meg?!Képzelje el a következő történetet: Képzelje bele magát, milyen érzést okozhat a következő eset. A történetünk főhőse hetek óta keresgél, számtalan ingatlant nézett már meg a neten és személyesen is, de nem találta meg az otthonát. Keresget, keresget és egyszer csak …….,meg van.

Meg van a megfelelő, holnap meg is nézem!

Az egész éjszaka az ingatlanon jár az agya, alig tud aludni, másnap felkerekedik és elmegy megnézni a kiválasztottat. Megnézi a házat, meg nézi a kertet, minden jó, még a beosztás is megfelelő. Beszél a tulajdonossal az árról, és egyszer csak szíven üti az információ. A tulajdonos elmondja, hogy előző nap megnézte egy fiatal pár az ingatlant és abban maradtak, hogy ma választ adnak.

- Ha felhívnak és kell nekik az ingatlanom, akkor az Övék lesz, mondja a tulajdonos.

Másnap csörög a telefon, a tulajdonos sajnálkozva beleszól, elnézést, de …….!

Kérdésem, nem lett volna a történetünk hőse sikeresebb, ha felkészültebb és előbb kapja meg az információt?! A főhősünk nem lett volna sikeresebb, ha használja az ingatlan-figyelő szolgálatunkat.

Önnek mennyit érhet meg az egyébként „díjtalan” szolgálatunk?
Milyen értéke van annak a díjtalan szolgálatnak, amely segít Önnek elkerülni egy újabb többhetes ingatlankeresési szakaszt?

Erre a kérdésre Önnek kell válaszolnia! Nekem egyébként, már nagy segítségemre volt egyszer!

Ön is élvezheti az előnyeit az ingatlan-figyelőnek, mindez egy 3, maximum 5 perces procedúrát vesz igénybe. Azonban egy dolgot szeretnék leszögezni: az ingatlan-figyelő segít Önnek, viszont az ingatlant nem nézi meg Ön helyett!

Regisztráció, és ami utána következik!

Ha szüksége van az ingatlanfigyelőre, akkor nincs más hátra, mint a regisztráció! A következő oldalon egy rövid, kb. 3-5 perces procedúra után megrendelheti a fent említett szolgáltatást.

A következket szükséges tennie:

  • A megrendelés egy rövid regisztrációs folyamat, amelynek során néhány adatot kérünk Öntől és kettő gyorsan megválaszolható kérdésre, kérjük a válaszát. A regisztráció és a hozzátartozó kérdések nagyon fontosak, ugyanis e nélkül a rendszer nem tudja Önt értesíteni.
  • Ezután az "aktiválás" után az ingatlan-nyilvántartó programon belül adjon meg egy "igénylistát", amely az Ön elvárásait rögzíti. Az elvárásait az újj otthonnal szemben. Ott talál segítséget a kitöltéshez!

Ezután már csak az e-mail fikókját kell figyelni, hogy jött-e figyelmeztetés új ingatlanról!

 

Szeretne naprakész lenni és megtudni, ha az álmai otthona eladóvá válik?

Igen, igénybe szeretném venni az ingatlan-figyelő szolgálatot