Elmondom Önnek, miért tölthet akár 10%-nyi idővel többet az internetes ingatlan hirdetések böngészése során.

Azonban ennek érzékeltetésére fel kell lebbentenünk a fátylat a hagyományos ingatlankeresőről, amely az egyik meghatározója annak az időtöbbletnek, amelyet le akarunk faragni.

Elmondom Önnek, milyen problémát okozhatnak az ingatlankeresők.

A legtöbb ingatlankereső motor, sajnos leminimalizálja az eredményt, ugyanis bizonyos feltétel megadásával kizár egy másik olyan eladó ingatlan hirdetést, amelynek egyik tulajdonsága Önnek kedvező.

Példa arról, milyen milyen hibát hordoznak az ingatlankeresők:

Ön beállítja az ingatlankeresőben, hogy az ingatlan 40 és 60 m2 közötti lakótérrel rendelkezzen, 6-8 millió forint közötti ártartományban, miközben Ön csak is jó állapotú ingatlant szeretne találni.

A kapott keresési eredmény széles körű, van elég ingatlan hirdetés , amiből böngészni lehet, csak éppen egy a bökkenő. Nincsen csak közepes és annál rosszabb állapotú ingatlan a meghatározott ártartományban.

Ilyenkor mit lehet tenni? Módosítani az árat felfelé, hátha van jobb ingatlan hirdetés? Ez jó ötlet lehet, csak a baj az, hogy nem biztos, hogy a magasabb ár finanszírozható, főleg, ha hitelt is fel akar venni.

Ez esetben újra be kell állítani az ingatlankeresőt más feltételekkel, mondjuk 30 és 60 m2 közé. Így Ön megadja az esélyt arra, hogy megjelenjenek kisebb alapterületű ingatlanok is. Lám-lám egyszer csak ott van az eredeti ártartományban egy jó állapotú ingatlan is, csak éppen 38 m2 alapterülettel, de szép azonnal beköltözhető állapotban.

Lehetetlen? Kisebb alapterületnél nem! A tanulság ebbol az, hogy a hagyományos ingatlankeresőnél egy bizonyos feltétel kizárt egy fontosabbat, így kizárta az esélyét is, hogy megtalálja az igazit! Csak egy dolgot kellett tenni, más feltételekkel keresni, és újra meg újra beállítani az ingatlankeresőt!

Tudja Ön azt, hogy az ingatlankeresés folyamán mennyi időt tölt el az ingatlankeresők újra beállításával? Töltse ezt az idot inkább a szeretteivel!

Ön sem szereti, hogy újra és újra be kell állítgatni a ingatlankeresőket? Ha így van, akkor maradjon, és az olvasás ideje alatt megspórolja az ingatlan hirdetések böngészésére szánt idő 10%-át.

Az oldal bezárása