Adatvédelmi elveink.


A Falcone 2003 Bt. (továbbiakban: Bt.), a személyes adatok kérése és tárolása során kiemelt figyelmet szentel az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) fokozott betartására.

A Bt., annak szükségessége esetén személyazonosításra alkalmas adatokat kér a Ingatlaniroda-Otthon.hu weboldalra látogatóktól. Az adatok szükségessége abban áll, hogy Bt. ezek segítségével felvehesse a kapcsolatot azon felhasználókkal az adott szolgáltatás biztosítása végett, akik ezt jelezték azáltal, hogy szabad akaratukból az e-mail címüket megadták. Ilyen ok lehet pl.: belső kóddal védett ingatlan-nyilvántartó szoftver használata, információk hírlevélként való elküldése végett.

A weboldalon kért személyes adatok között szerepel az egyén neve, megszólítása, e-mail címe és esetlegesen a telefonszáma, továbbá olyan adatok, amelyek az adott személy érdekődési körét jobban behatárolja. A Bt., bizonyos időközönként olyan e-maileket is küldhet felhasználóinak, amelyekben a kért szolgáltatáshoz kapcsolódó információs jellegű kérdésekről ad tájékoztatást.

Hírlevélre történő feliratkozáskor vagy reklámcélú e-mailek küldésének engedélyezésekor a Bt. hivatkozások, vagy hasonló megoldások segítségével nyomon követheti, hogy a felhasználók mely hivatkozásokra kattintanak az e-mailekben. Az így kapott információt összevetheti a személyes adatokkal, és célzottabb e-maileket vagy vásárlási ajánlatokat küldhet. Minden ilyen típusú e-mail tartalmaz egy, a hírlevél vagy a szolgáltatás lemondására szolgáló hivatkozást.

A BT. a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A Bt. a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató az e-mail címét szabad akaratából megadja. A weboldalon megadott személyes adatok felhasználói beleegyezés nélkül nem juthatnak más birtokába.

Ajánlatok érvényessége:
A cégünk által küldött ajánlatok, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, és nem jelenti az egyetlen lehetséges megoldást az érintett ügyére vonatkozóan.

Az adatvédelmi nyilatkozat módosítása
A Bt. bizonyos időközönként módosíthatja a jelen oldalon rögzített nyilatkozatot. A módosítást követően a lap tetején látható módosítási dátum is megváltozik. Amennyiben a nyilatkozat tartalma módosul, a Bt. jól látható módon felhívja a figyelmet e tényre, a weboldalon. A szolgáltatások további használata az adatvédelmi nyilatkozat és annak összes frissítése elfogadását jelenti.